Loading

Ние сме Exchange Crypto Вашиот најдобар пријател за
купување криптовалути.
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

КОНТАКТ

Брз
пристап

01

Брз
пристап

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

Голема
брзина

02

Голема
брзина

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

Постојан
мониторинг

03

Постојан
мониторинг

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

Ниски
трошоци

04

Ниски
трошоци

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.
За нас

Ние секогаш нудиме најдобри решенија

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

1 +
Криптовалути
1 +
Трансакции
1 k+
Клиенти

Стапи во контакт!

076-828-013

МИСИЈА ВИЗИЈА ФИЛОЗОФИЈА

Во текот на повеќе од 20 години, ние воспоставувавме црвени доверливи врски меѓу сите
форуми за индустрија и глобални текови. Ние ја прилагодуваме нашата испорака на начинот на вашата работа, за да обезбедиме консултантски услуги за подготовка на сите видови корпорации.

Во текот на повеќе од 20 години, ние воспоставувавме црвени доверливи врски меѓу сите
форуми за индустрија и глобални текови. Ние ја прилагодуваме нашата испорака на начинот на вашата работа, за да обезбедиме консултантски услуги за подготовка на сите видови корпорации.

Во текот на повеќе од 20 години, ние воспоставувавме црвени доверливи врски меѓу сите
форуми за индустрија и глобални текови. Ние ја прилагодуваме нашата испорака на начинот на вашата работа, за да обезбедиме консултантски услуги за подготовка на сите видови корпорации.

Продажба

Вие прода-
вате

Од - 50$ до - 1,000$
8%
Од - 1.000$ до - 7.000$
7%
Од - 7.000$ до - 20.000$
6%
Купување

Вие купу-
вате

Од - 50$ дo - 1.000$
7%
Од - 1.000$ дo - 7.000$
6%
Од - 7.000$ дo - 20.000$
5%
Нашите услуги

Вистински избор.

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

Најдобри цени

Нудиме високи граници за размена

Транспарентни провизии

Транспарентност спрема клиентите

Брзи трансакции

Трансакции во рок од 5-30 минути.

Корисничка поддршка

24/7 онлајн разговор во живо
Табеларен приказ

Погледнете ја моменталната состојба

Table
#CoinPriceMarketcapVolume (24h)SupplyChangeLast 24h
2400 Струмица, Р.Македонија
076-828-013
www.exchangecrypto.mk
info@exchangecrypto.mk

Стапи во контакт:

  bitcoin
  Bitcoin (BTC) $ 61,050.00
  ethereum
  Ethereum (ETH) $ 3,840.02
  tether
  Tether (USDT) $ 1.00
  binance-coin
  Binance Coin (BNB) $ 467.65
  cardano
  Cardano (ADA) $ 2.19
  dogecoin
  Dogecoin (DOGE) $ 0.238288
  xrp
  XRP (XRP) $ 1.14
  usd-coin
  USD Coin (USDC) $ 1.00
  polkadot
  Polkadot (DOT) $ 41.95
  uniswap
  Uniswap (UNI) $ 27.01
  internet-computer
  Internet Computer (ICP) $ 45.71
  bitcoin-cash
  Bitcoin Cash (BCH) $ 629.74
  litecoin
  Litecoin (LTC) $ 187.06
  chainlink
  Chainlink (LINK) $ 27.36
  solana
  Solana (SOL) $ 158.16
  binance-usd
  Binance USD (BUSD) $ 1.00
  matic-network
  Polygon (MATIC) $ 1.51
  theta-token
  Theta Network (THETA) $ 6.18
  stellar
  Stellar (XLM) $ 0.405022
  vechain
  VeChain (VET) $ 0.120568
  ethereum-classic
  Ethereum Classic (ETC) $ 54.30
  wrapped-bitcoin
  Wrapped Bitcoin (WBTC) $ 61,110.00
  filecoin
  Filecoin (FIL) $ 66.78
  tron
  TRON (TRX) $ 0.099207
  eos
  EOS (EOS) $ 4.59
  dai
  Dai (DAI) $ 1.00
  monero
  Monero (XMR) $ 269.05
  aave
  Aave (AAVE) $ 306.22
  okb
  OKB (OKB) $ 16.10
  kusama
  Kusama (KSM) $ 341.39
  shiba-inu
  Shiba Inu (SHIB) $ 0.000026
  compound-usd-coin
  cUSDC (CUSDC) $ 0.022383
  neo
  NEO (NEO) $ 44.44
  cdai
  cDAI (CDAI) $ 0.021782
  compound-ether
  cETH (CETH) $ 77.11
  cosmos
  Cosmos (ATOM) $ 33.26
  celsius-degree-token
  Celsius Network (CEL) $ 5.68
  iota
  IOTA (MIOTA) $ 1.30
  pancakeswap-token
  PancakeSwap (CAKE) $ 19.85
  bitcoin-sv
  Bitcoin SV (BSV) $ 172.39
  theta-fuel
  Theta Fuel (TFUEL) $ 0.285097
  maker
  Maker (MKR) $ 2,602.81
  crypto-com-chain
  Crypto.com Coin (CRO) $ 0.191260
  algorand
  Algorand (ALGO) $ 1.80
  tezos
  Tezos (XTZ) $ 6.92
  leo-token
  LEO Token (LEO) $ 2.90
  ftx-token
  FTX Token (FTT) $ 56.42
  klay-token
  Klaytn (KLAY) $ 1.59
  avalanche-2
  Avalanche (AVAX) $ 57.84