Loading

Ние сме Exchange Crypto Вашиот најдобар пријател за
купување криптовалути.
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

КОНТАКТ

Брз
пристап

01

Брз
пристап

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

Голема
брзина

02

Голема
брзина

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

Постојан
мониторинг

03

Постојан
мониторинг

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

Ниски
трошоци

04

Ниски
трошоци

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.
За нас

Ние секогаш нудиме најдобри решенија

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

1 +
Криптовалути
1 +
Трансакции
1 k+
Клиенти

Стапи во контакт!

076-828-013

МИСИЈА ВИЗИЈА ФИЛОЗОФИЈА

Во текот на повеќе од 20 години, ние воспоставувавме црвени доверливи врски меѓу сите
форуми за индустрија и глобални текови. Ние ја прилагодуваме нашата испорака на начинот на вашата работа, за да обезбедиме консултантски услуги за подготовка на сите видови корпорации.

Во текот на повеќе од 20 години, ние воспоставувавме црвени доверливи врски меѓу сите
форуми за индустрија и глобални текови. Ние ја прилагодуваме нашата испорака на начинот на вашата работа, за да обезбедиме консултантски услуги за подготовка на сите видови корпорации.

Во текот на повеќе од 20 години, ние воспоставувавме црвени доверливи врски меѓу сите
форуми за индустрија и глобални текови. Ние ја прилагодуваме нашата испорака на начинот на вашата работа, за да обезбедиме консултантски услуги за подготовка на сите видови корпорации.

Продажба

Вие прода-
вате

Од - 50$ до - 1,000$
8%
Од - 1.000$ до - 7.000$
7%
Од - 7.000$ до - 20.000$
6%
Купување

Вие купу-
вате

Од - 50$ дo - 1.000$
7%
Од - 1.000$ дo - 7.000$
6%
Од - 7.000$ дo - 20.000$
5%
Нашите услуги

Вистински избор.

Тргувајте лесно со тимот на експерти кои ги нуди нашата компанија.

Најдобри цени

Нудиме високи граници за размена

Транспарентни провизии

Транспарентност спрема клиентите

Брзи трансакции

Трансакции во рок од 5-30 минути.

Корисничка поддршка

24/7 онлајн разговор во живо
Табеларен приказ

Погледнете ја моменталната состојба

Table
#CoinPriceMarketcapVolume (24h)SupplyChangeLast 24h
2400 Струмица, Р.Македонија
076-828-013
www.exchangecrypto.mk
info@exchangecrypto.mk

Стапи во контакт:

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 38,961.00
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,871.92
tether
Tether (USDT) $ 1.00
binance-coin
Binance Coin (BNB) $ 429.31
cardano
Cardano (ADA) $ 1.23
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154086
xrp
XRP (XRP) $ 0.693910
usd-coin
USD Coin (USDC) $ 1.00
polkadot
Polkadot (DOT) $ 22.50
uniswap
Uniswap (UNI) $ 14.23
internet-computer
Internet Computer (ICP) $ 24.17
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 343.68
litecoin
Litecoin (LTC) $ 125.03
chainlink
Chainlink (LINK) $ 19.55
solana
Solana (SOL) $ 123.73
binance-usd
Binance USD (BUSD) $ 0.999357
matic-network
Polygon (MATIC) $ 1.89
theta-token
Theta Network (THETA) $ 3.92
stellar
Stellar (XLM) $ 0.227583
vechain
VeChain (VET) $ 0.065763
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.65
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin (WBTC) $ 39,007.00
filecoin
Filecoin (FIL) $ 25.30
tron
TRON (TRX) $ 0.066354
eos
EOS (EOS) $ 2.55
dai
Dai (DAI) $ 1.00
monero
Monero (XMR) $ 186.13
aave
Aave (AAVE) $ 188.73
okb
OKB (OKB) $ 23.71
kusama
Kusama (KSM) $ 233.45
shiba-inu
Shiba Inu (SHIB) $ 0.000026
compound-usd-coin
cUSDC (CUSDC) $ 0.022466
neo
NEO (NEO) $ 21.89
cdai
cDAI (CDAI) $ 0.021826
compound-ether
cETH (CETH) $ 57.50
cosmos
Cosmos (ATOM) $ 37.17
celsius-degree-token
Celsius Network (CEL) $ 3.03
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.973409
pancakeswap-token
PancakeSwap (CAKE) $ 10.21
bitcoin-sv
Bitcoin SV (BSV) $ 102.93
theta-fuel
Theta Fuel (TFUEL) $ 0.182724
maker
Maker (MKR) $ 1,853.70
crypto-com-chain
Crypto.com Coin (CRO) $ 0.409234
algorand
Algorand (ALGO) $ 1.13
tezos
Tezos (XTZ) $ 3.60
leo-token
LEO Token (LEO) $ 3.75
ftx-token
FTX Token (FTT) $ 43.54
klay-token
Klaytn (KLAY) $ 1.38
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 76.35